Recent content by Drummer_192

  1. D

    Aftermarket stereo concerns

    I did that and his did the same thing, so i went threw every connection one more time and it turns out that i had a bad power connection even though i took it off and everything before. So i dont know, but it works fine and hits great now. :?
  2. D

    Aftermarket stereo concerns

    ok so the amp lights are on solid, but the sub wont hit, and when it does hit it only hits one and then teh lights the dim and it doesnt hit again for another couple of seconds. I replaced teh ground, speaker wire and remote and it still does the same. Im starting to think it might be my head...
  3. D

    Aftermarket stereo concerns

    Im still having my amp and sub problems, i installed a JBL CS-300.1 amp in my car and all the lights come on, all the wires are good, i think, but all i hear from my sub is a very very faint sound and very very light virbration. When I unplug one wire and touch it back to the coil it is lound...
  4. D

    Aftermarket stereo concerns

    i have an alpine 12 inch sub and a sony explod amp(it was all i could afford after my alpine went out) but it worked fine for the longest time then one day it stopped and about 5 minutes later it came back on, so i didnt think anything of it, maybe it just got a little hot or something. But...
  5. D

    Power seat

    haha its a good thing i had it set for where i needed it before it died
  6. D

    Power seat

    ever since i got my car my power seat has been a little slo moving around but now it doesnt work at all, i checked my haynes manual and cant find anythinng on power seats, i was just wondering if anyone on here knew anything on how to fix it or replacement or something?? thanks
  7. D

    how do i remove the center console on a '01?

    on mine a 95, i know theres two screws right under where there radio is, i take them out and the radio and mine comes right out
  8. D

    car isnt heating

    yeah i did, and also put a new thermostat in and reset the computer so the fan would kick on at 210, but now its doing it all again, i just drove it 20 miles home and hot air didnt blow once. It was ice cold and the temperature red hot the whole way home until about 2 miles away and then it read...
  9. D

    car isnt heating

    theres no white smoke and my radiator isnt leaking any fluid at all, it is stock and its got 156 miles so it might be really plugged or something maybe?
  10. D

    car isnt heating

    So awhile ago my car would over heat all while the blowers should have been blowing hot air but was blowing ice cold. When it first started it would blow cold then after a long while itd blow hot then go back to cold then after about 3 of those cycles it would stay hot. Then it got worse and...
  11. D

    Cars not heating

    So awhile ago my car would over heat all while the blowers should have been blowing hot air but was blowing ice cold. When it first started it would blow cold then after a long while itd blow hot then go back to cold then after about 3 of those cycles it would stay hot. Then it got worse and...
  12. D

    Alright, axle broke.

    me either it really makes no sense. Im wonder if i bought it like that and the people before us did something or other to it taking it out or trying to mess with it or something, cuz ive found a few odd things that theyve done already with it
  13. D

    Alright, axle broke.

    well i pulled it out just to check it out, and its not broke you all were right haha, but to of the splines were sheared
  14. D

    Alright, axle broke.

    hmm, ive got both mine to spin doing burnouts a few times. Dont know how i did it but they both have spun. I dont know, ill try tomorrow jackin up the rear end and messing with it. If its not broke and its still the left side taht just spins what else could it be?
  15. D

    Alright, axle broke.

    yeah i dont have posi, so its just open but normally wouldnt the right side do the spinning yeah it was slick so they both should have enventually kicked in and spun but this time the left wheel was doing all the spinning and the right one nothing.
Top