Welcome To V6Mustang.com!

We are the oldest and largest V6 Mustang forum on the internet. If you have any questions about your V6 Mustang or just want to connect with other V6 Mustang owners around the world, you have found the best place on the internet to do that.

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon!

John
Last Activity:
Aug 17, 2017
Joined:
May 21, 2001
Messages:
16,551
Likes Received:
18
Trophy Points:
48
Gender:
Male
Birthday:
January 7
Location:
Pennsylvania
Occupation:
IT Admin

John

Ex-Legend, Male, from Pennsylvania

Wtf its been exactly a year since I posted.. strange... Aug 15, 2017

John was last seen:
Aug 17, 2017
    1. John
      John
      Wtf its been exactly a year since I posted.. strange...
    2. John
      John
      2013 Mustang GT Premium Convertible 5.0 Coyote - 6 Speed Manual Bone Stock, not for long...
    3. 99oldhorse
      99oldhorse
      hey john had a question thought you may know the answer to. i have a 1999 v6 automatic. i replaced the engine,transmission, and computer with a 2003 v6 automatic. now i was running the 99's computer and everything worked except the engine coolant temp sensor so it was running like it was cold and was dumping gas. so i put in the 2003 computer now it wont even start do i have to swap out the harness from the computer too? or any ideas thanks, Jeff
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Gender:
    Male
    Birthday:
    January 7
    Location:
    Pennsylvania
    Occupation:
    IT Admin
    Former Site Admin from 2001-2013
    30k+ posts, a year hiatus, online identity crisis, 4 major site changes, a domain change, and 2 ownership changes later and I'm still here alive and kickin.. =)

    Signature

    [​IMG]
    2013 GT Vert- MT82- Triple Black- 371/345 hp/tq