Welcome To V6Mustang.com!

We are the oldest and largest V6 Mustang forum on the internet. If you have any questions about your V6 Mustang or just want to connect with other V6 Mustang owners around the world, you have found the best place on the internet to do that.

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon!

2010 Mustang 4.0 Horn issue!!!

Discussion in '2005-2010 V6 Mustang Tech' started by Parsons709, Feb 18, 2017.

Tags:
  1. Parsons709

    Parsons709 New Member

    Joined:
    Feb 12, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Just bought a 2010 4.0 mustang with only 42,000 kms. I recently noticed that the horn does not work. It makes a clicking noise from the fuse box when the horn is pressed, I've taken the horn off and tested it & it works perfect. I have also checked the fuse and it is fine. Any help would be GREATLY appreciated! Thanks Nick.
     
  2. Warpony

    Warpony Member

    Joined:
    Sep 12, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    That could be a relay problem in the fuse box.
     
  3. Parsons709

    Parsons709 New Member

    Joined:
    Feb 12, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've been looking for the relay now for the past few days. It sounds like it's coming from behind the fuse box. Any ideas on the location of the relay?
     
  4. Warpony

    Warpony Member

    Joined:
    Sep 12, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    [​IMG]
     
  5. Warpony

    Warpony Member

    Joined:
    Sep 12, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Not the circle in red but below that option there is where your relay should be
     
  6. James123

    James123 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Had almost the same issue on my previous car due to bad ground.